Affärskonsulter i Sverige

Vi förstår din situation och affärsmål
TJÄNSTERKontakta oss

Företagstjänster

 Vi sätter alltid din verksamhetsvision i första plats –  vi ger all information kring det, vi utbildar och guidar dig till bästa kontakter i branschen. Beslutet är alltid ditt. Vi upplyser om möjliga alternativ och förväntade påföljder efter vår erfarenhet och branschprognos. Frågor som du upplever som svåra är intressanta för oss och oftast har vi redan ett svar på dem.

Privata tjänster

Hjälp och service för privatpersoner som bor eller arbetar tillfälligt i Sverige. Är det svårt att kommunicera med myndigheter eller har du  problem med din arbetsgivare? Har du en affärsidé? Våra professionella konsulter hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

“Success is not final; failure is not fatal: It is the courage to continue that counts”
– Winston S. Churchill

Företagstjänster

Våra tjänster för företagskunder

Arbetssäkerhetskurser på andra språk

Vi har samarbetsavtal med dem största utbildningsaktörerna i Sverige och har behörighet att utbilda utländsk arbetskraft på polska, litauiska och ryska. I våra kurser ingår även en kort presentation om svensk arbetskultur och oskrivna normer, något som våra kunder uppskattar mycket.
Beställ kurs till dina anställda.

l

Kontroll utländska företag

Har ni planer på att anlita en utländsk entreprenör från Litauen, Lettland eller Polen och önskar mer information om företaget? Vårt team kan respektive språk och samlar gärna den senaste information från officiella lokala källor och presenterar det på svenska.
Fyll i förfrågningsformulär.

Skatt- och fackliga frågor om utländska företag

Vad ett svenskt företag borde veta innan man anlitar ett utländsk företag för arbete i Sverige. Vilket skatteansvar har det utländska företaget och vilket har du som beställare? Utstationering, sociala avgifter, A1 form, hängavtal och annat som beställare måste känna till.
Boka personlig konsultation.

Vi har som mål att hjälpa de baltiska länderna i Sverige

Consulté AB är ett konsultföretag med huvudinriktning på utländska företag i Skandinavien.

Vår verksamhet riktar sig främst till baltiska och polska företag som etablerat sig i skandinaviska länder. Eftersom alla våra kunder är utländska för varandra, har vi ett team medarbetare som pratar det aktuella modersmålet. Vi förklarar skillnader i kulturella arbetsnormer, hjälper med all nödvändig dokumentation samt bidrar till smidig och effektiv internationellt samarbete.

Våra växande siffror

Exportföretag som litar på oss

Tecknade affärsavtal i Skandinavien

Utfärdade skandinaviska utbildningsbevis

Anordnade internationell affärskonferens

Vi är stolta medlemmar i:

Kundreferenser

De flesta av våra kundrelationer har tillkommit via rekomendationer och vi har många kundreferenser. Här följer ett antal omdömen vi fått från några av vara kunder.

“Consulté AB bemötte oss på på ett professionellt och empatiskt sätt. Positivt överraskad och glad över att företagets filosofi är även att stödja barn via sociala aktiviteter.”

Mantas Kisielius

Ino Bygg AB

“Jag fick mycket positiv feedback från personalen om utbildningar, och jag är glad att vi kan samarbeta!”
Vytautas Baziulis

Eltel Networks UAB

“Den allra bästa feedbacken om det här företaget och särskit om ledaren Vaida Meidutė-Strazdauskienė. Konsulterna har förmågan att skapa snabb förståelse för vad “kunder ” vill ha och behöver. Engagemanget smittar av sig. Rekommendationer 100% 🏅🏅🏅 Stort TACK ☺️”

Edita Starun

Behöver ni hjälp?

Consulté AB syfte är att skapa en mer effektiv och pålitlig samarbetsplatform på den svenska marknaden för litauiska och polska företag. Vi vill öka arbetsgivarnas kompetens inom det utländska regelverket, betona socialt ansvarstagande och främja organisationsutveckling.

Vårt team

Teamet som är redo att hjälpa er här och nu.

Vaida Strazda

Vaida Strazda

VD, Entreprenads- och avtalsjuridik

Lina Mandrijauskienė

Lina Mandrijauskienė

Administratör, utbildning och konferens

Inga Jankevičienė

Inga Jankevičienė

Konsult, utbildning (rysktalande)

Monika Jurgaitė

Monika Jurgaitė

Administratör

Deimantė Sakalauskaitė

Deimantė Sakalauskaitė

Utbildningskoordinator

Kontakta oss

Har ni frågor? Hittade ni inte svaret på frågan? Kontakta oss så vi hjälper er. Vår kontakt hittar ni längst ner på sidan.

Kontakta oss

Tel. +46-70-16 17 103

vaida@consulte.nu

[cresta-facebook-messenger text="Chatta med oss" icon="yes" position="top"]

Helsinborg

Berga Allé 1,

254 52 Helsingborg

Stockholm

Fredsforsstigen 22-24,

168 66 Bromma, Stockholm

Meddelande till oss